Höstmarknad med Bagageluckeloppis i Fullestad

Stämningen var inte att klaga på, trots att solen lyste med sin frånvaro då Fullestads Bygdegårdsförening hade anordnat Bagageluckeloppis och Höstmarknad i lördags.
Många passade på tillfället att bli av med en del prylar, medan andra istället gjorde
fynd. Dessutom fanns aktiviteter för både stora och små. Att åka en rundtur med Grålle-traktor var mycket uppskattat, de som var lite mer modiga åkte istället upp med skyliften och blickade ut över bygden. Man kunde gå en tipspromenad eller pröva lyckan i ett lotteri med hembakta kakor. Den som inte vann kunde istället hitta hembakt att köpa och var man hungrig fanns det varm korv. Inne i Bygdegården serverades kaffe med bulle och kaka, alternativt våffla, allt till en rimlig peng. Många passade på att avnjuta detta då det blev lite ruggigt ute.
Totalt inbringade dessa aktiviteter och en insamlingsbössa 4 685 kronor, vilket oavkortat går till Radiohjälpens insamling för torkans offer på Afrikas horn.
Vinnare bland deltagare på tipspromenaden blev Robert Johansson, Magdalena Larsson och Helena Hall.
Rätta svar: 1) Lilla Edet, 2) Petra Marklund, 3) 2008, 4) Göteborg, 5) Blå, 6) Mållgan, 7) Blå/gul/röd/svart/grön, 8) Svenska kyrkan, 9) Ingen medalj,10) Nötkreatur, 11) Sista helgen i oktober, 12) Elsa Beskow, 13) Ca 70 %.
Skiljefråga: 260 gram.

Kerstin Ohlsson