Höstfest i Fullestad

Bygdegårdsföreningen i Fullestad har haft sin traditionella höstfest med besök av Leif Brunnegård, även känd som ”Håkansson” då han kåserar om sina ”Tankar frå böggda” Med berättelser och skrönor från olika håll där han bott och verkat förgyllde han denna höstkväll i bygdegården. Publiken i den fullsatta lokalen trivdes gott och fick tillfälle till många härliga skratt. Av erfarenhet delade han in sin repertoar i två delar med paus emellan, detta för att inte kaffetörsten skulle få övertaget hos publiken!

Kaffepausen med smörgås och kaka var förstås uppskattad och sedvanlig lottförsäljning pågick under tiden. Resultatet från en gissningstävling i början av kvällen tillkännagavs också, den gällde hur mycket regn som fallit på en viss plats i Fullestad under tiden maj-oktober i år. 699 mm var svaret, vilket Urban Jansson lyckats pricka nästan precis rätt.

Efter lotteridragning fortsatte kåserandet ytterligare en god stund till allas glädje. ”Håkansson” passade även på att utbringa ett fyrfaldigt leve för kökspersonalen, alltid väl värda en uppskattning.

Ordförande Bertil Johansson tackade slutligen samtliga för en trivsam kväll och efter lite gemytligt eftersnack med bekanta återvände man undan för undan hemåt.

Kerstin Ohlsson